3 motive pentru care afacerea ta are nevoie de prezenta online
538
post-template-default,single,single-post,postid-538,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

3 motive pentru care afacerea ta are nevoie de prezenta online

3 motive pentru care afacerea ta are nevoie de prezenta online

„Nu vreau să strig în gura mare, dar succesul unei afaceri depinde şi de o excesivă promovare.” Michelle Rosenberg

1 AN de eusuntLupu SRL
08.08.2017, ziua în care a început să existe această Agenție de Publicitate online

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături! Vă știți voi, v-aș striga în gura mare pe toți. Însă este cineva mai special decât toată lumea, fără de care eusuntLupu nu ar fi existat. [Kalimera! :))] Îmi povestea în urmă cu un an de zile multe lucruri, despre cum ar arăta un viitor în care munca și nopțile nedormite și prietenii care renunță la mine și oamenii care ajung să nu mă mai înțeleagă, mă vor da deoparte. work smart. play hard! se poate!

Cuvantul „Google” a devenit sinonim cu aflarea posibilelor raspunsuri pe internet la numai un click distanta. Inca de la aparitia tehnologiei, dependenta de informatie bazata pe cautarile web a avut o ascensiune atat de rapida, incat daca internetul ar inceta sa existe, viata din secolul 21 ar avea grav de suferit.

De aceea, in era digitala, este absolut esential ca afacerea ta sa aiba o prezenta online. Fie ca este vorba despre un site web, o platforma de e-commerce, o pagina de social media sau o combinatie a celor trei, prezenta online aduce beneficii majore. Clientii si potentialii clienti se asteapta sa te gaseasca si in mediul online, iar daca nu te vad acolo, ai putea pierde ocazia de a evolua.

Mai jos voi vorbi despre cateva dintre multele motive pentru care trebuie sa fii prezent online indiferent de afacerea pe care o ai:

  1. Potentialii clienti vor apela mai repede la serviciile tale

Astazi, daca cineva doreste mai multe informatii despre o companie, este foarte probabil sa dea un search pe Google. Fie ca vor cauta in mod special compania ta, fie ca doresc sa gaseasca produse si servicii pe care le oferi si tu – fiind activ in mediul online, iti va oferi un avantaj considerabil. Potentialii clienti nu trebuie sa depuna mult efort pentru a te gasi. Daca esti pe prima pagina a cautarilor Google, cu siguranta vei castiga mult mai rapid, multi clienti.

  1. Este mai usor sa iti prezinti produsele si serviciile

Internetul ofera intreprinderilor o platforma eficienta de prezentare a produselor si serviciilor. Fie ca este vorba de un portofoliu, fie ca este vorba de un album de pe o pagina Facebook cu fotografii ale celor mai noi produse – niciodata nu a fost mai usor sa prezinti ceea ce ai de oferit. La cateva click-uri distanta, clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile tale – prezenta online fiind o extensie nemuritoare a marcii tale.

  1. Este mai usor sa construiesti relatii cu clientii/ potentialii clienti

Mediul online vizeaza construirea relatiilor. Acest lucru este valabil atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme. Social media ofera voce marcii tale – iti face firma mai „umana”. Clientii si potentialii clienti pot interactiona cu marca ta la un nivel mai personal. De asemenea, iti ofera posibilitatea de a-ti cunoaste cu adevarat clientii. Daca toata lumea este activa pe retelele de socializare, cu exceptia ta, vei scapa printre degete o oportunitate nepretuita de a te conecta si comunica cu publicul tinta. Social media este una dintre cele mai simple si totusi, cele mai eficiente modalitati de a atrage persoanele interesate de serviciile pe care le oferi.

Un search pe Google iti poate propulsa afacerea in top. O prezenta online este una dintre cele mai importante investitii pe care le poti face pentru afacerea ta. Beneficiile vor fi nesfarsite!

No Comments

Post A Comment

Apel