Administrare cont Trip Advisor

Administrare cont TripAdvisor 

Astazi, toata lumea are acces la informatie in cele mai variate feluri. Asa ca este imposibil sa treaca o zi fara sa auzi de la X sau Y ca a citit despre frumusetea unui anumit loc sau ca si-ar dori sa viziteze o anumita zona datorita obiectivelor turistice impresionante pe care le detine.

Lucuri pe care si noi le facem altora. Pentru ca sa recunoastem. Atunci cand vrem sa plecam intr-o vacanta, unde cautam detalii prima data? Pe internet. Unde anume? Pe TripAdvisor.

Pentru cei ce nu stiu, TripAdvisor este un site american specializat in domeniul turismului care pune la dispozitie recenzii privind calatoriile din toata lumea. Serviciile acestuia fiind gratuite intrucat utilizatorii sai contribuie in mare parte la continutul sau.

Este un site creat special pentru turisti. Ofera extrem de multe lucruri celor dornici de aventura si de vacante: de la review-uri ale hotelurilor, locatiilor, obiectivelor turistice, pana la fotografii de vacanta. Iar pe langa toate aceste lucruri, ofera cititorilor sai ghiduri turistice foarte bine puse la punct si ofera posibilitatea de a ii ajuta si pe ceilalti atunci cand postezi cate ceva despre o anumita locatie.

De aceea, este extrem de importanta administrarea contului TripAdvisor pentru o promovare online intr-un mod corect. In primul rand este importanta pentru a-ti construi o prezenta online profesionista, transformand-o intr-un brand puternic, intr-o imagine care sa reflecte dinamism, profesionalism, implicare si interactiune intre companie/ pensiune/ hotel s.a. si consumatori.

 

Administrare cont TripAdvisor

Review-urile in mediul online genereaza credibilitate, integritate si autoritate firmelor – influentand maxim modul in care se decid locurile vacantelor, hotelurile sau pensiunile alese, pana la restaurantele in care se petrece timpul liber. De aceea, maniera in care se face administrarea contului TripAdvisor poate afecta pozitiv sau negativ afacerea.

Monitorizarea numarului de review-uri, raspunsurile date acestora (intr-un termen de maxim 24 de ore) pentru imbunatatirea interactiunii si comunicarii dintre firma si publicul tina, analiza feedback-urilor si imbunatatirea serviciilor – sunt cateva dintre lucrurile de care ne vom ocupa noi, pentru o buna administrare si promovare a contului TripAdvisor.

Lamurirea anumitor situatii prin raspunsul promt la review va influenta cu pana la 20% mai multi turisti sa revina la pensiune/ hotel/ apartament in regim hotelier pentru o noua experienta. Asadar, impactul pe care le pot avea anumite detalii de finete din lumea marketing-ului online este foarte mare. Administrarea contului TripAdvisor gestionata si aplicata intr-un mod profesionist poate aduce multe beneficii firmei dumneavoastra.

Contact:
Agentia de Publicitate eusuntLupu
Telefon: 0755 280 071
Email: online@eusuntLupu.ro