+Avantaje promovare online? 5 avantaje si recomandari din partea mea
777
page-template-default,page,page-id-777,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Avantaje promovare online

Avantaje promovare online

Esti curios sa afli care sunt avantajele promovarii online? Vrei sa investesti bani in promovarea online si nu esti inca hotarat? Hai sa iti dau eu cateva motive si sa iti explic din experienta mea de pana acum cu multe domenii de activitate, care sunt avantajele mediului online.

Avantajul 1 al promovarii online: devii mai cunoscut

Produsul sau serviciul tau poate sa ajunga la oameni din toata Romania, sau chiar si in toata Europa, sau pe alte continente. Cel mai simplu exemplu, ar fi urmatorul: vinzi pantofi. Si in acest moment vinzi doar in judetul tau (sa zicem Neamt) si in cele invecinate (Bacau, Iasi, Suceava). Vrei sa vinzi mai mult si nu stii cum sa procedezi ca sa fii cunoscut si in Cluj, Timisoara si Arad. Iti spun eu un lucru inedit! Daca ai un site, cu produsele listate. Si faci promovare platita prin Google Ads, vei deveni mai cunoscut unei audiente noi, din alte judete.

Un alt exemplu, ar fi acela ca prin intermediul Facebook, ai putea sa faci promovare catre romanii din diaspora. Si sa livrezi prin intermediul firmelor de transport international, „pantofi perfecti, din piele adevarata” pentru romanii din strainatate.

Avantajul 2 al promovarii online: te dezvolti ca business

Afacerea ta poate sa prinda noi „aripi” si sa te extinzi nelimitat. Daca produsul sau serviciul tau este de o calitate ireprosabila, ai toate sansele sa ajungi un lider pe segmentul tau. Crede-ma, nu este imposibil. Povestile de succes din online, se bazeaza pe foarte multe ore de munca si pe sume de bani investite eficient, in crearea unei imagini corecte.

Se spune ca cel mai important intr-o promovare, este sa fii constant. Eu am un principiu, pe care il spun la toti clientii: prefer sa imi lasi ca si buget 10 lei/zi pentru promovare si sa o am activa 30 de zile, decat sa imi dai 100 de lei/zi si sa functioneze promovarea doar 3 zile (din 30, intr-o luna).

Succesul unei afaceri depinde si de o excesiva promovare!

Avantajul 3 al promovarii online: te dezvolti ca om de afaceri

Incepi sa cunosti oameni noi, afli lucruri inedite despre afacerea ta si iti dai seama de faptul ca nu esti „singur pe lume”. Dar exista si reversul medaliei, cand iti poti da seama ca esti cam singurul care ofera un serviciu impecabil, eventual NON-STOP (ca sa fie mai simplu de inteles) si in acel moment sa ai mult mai mult spor si idei de investitii noi.

Avantajul tau principal este ca in acest moment, afli niste informatii esentiale, care te pot ajuta sa devii celebru prin intermediul promovarii online.

Profita din plin de orice avantaj al mediului online si dezvolta-ti simtul pentru oportunitati virtuale. Chiar daca nu exista si nu le intalnesti, insa clientii tai se afla pe internet in acest moment si aleg alte firme concurente, daca tu nu esti prezent pe Google.

Avantajul 4 al promovarii online: vei fi mereu informat

De cele mai multe ori, clientii mei care aleg sa se implice foarte mult in promovare si care inteleg ca este foarte importanta si prezenta lor, pentru a realiza o strategie corecta, ajung sa fie mereu informati despre noutatile in domeniul lor. Fiindca ajung sa urmareasca in fiecare zi reclamele concurentilor si sa citeasca ce avantaje ofera, ce discounturi, ce produse noi au in stoc. Si astfel ajung sa fie mereu informati despre tendintele pietei, indirect, ei de fapt urmarind procesul de promovare online.

Avantajul 5 al promovarii online: este foarte ieftin

Cu 10 lei/zi, poti castiga clienti foarte importanti. Poate chiar sume de bani colosale. De exemplu, daca in domeniul tau de activitate un singur click costa 1 leu si tu ai un buget de 10 lei/zi, poti primi in medie 8-12 clickuri in acea zi (am un exemplu de calcul aici). Si daca 2 clickuri se transforma in clienti, iar produsul tau costa 500 de euro, imagineaza-ti cati bani poti castiga, daca dublezi, triplezi, sau cresti de 15 ori suma investita. Dar inainte de toate, eficienta are cel mai important rol in acest caz. Campaniile de promovare platita prin Google Ads, trebuie sa fie optimizate „la sange” si sa iti aduca avantaje. Am scris si un articol despre: sfaturi de optimizare campanii promovare Google Ads.

Crede-ma pe cuvant! Ai foarte multe avantaje daca alegi sa faci promovare online. Nu te costa o avere sa incerci si nu pierzi nimic, ba din contra, ajungi sa te cunosti mai bine pe tine si pe afacerea ta, fiindca mare parte din clientii tai potentiali sunt online in acest moment.

Iar pentru a ajunge la ei, trebuie sa intelegi avantajele promovarii online si faptul ca toate cheltuielile cu publicitatea online se justifica, pentru absolut toate firmele care investesc inteligent si eficient.

Avantajul 6 al promovarii online: gasesti oportunitati noi

Daca incepi sa intelegi cum functioneaza mecanismul acesta colosal, s-ar putea sa incepi sa investesti bani intr-o noua afacere sau intr-o noua zona de interes. Vrei sa afli mai multe detalii si sa te informezi mai bine, cu privire la cum te poate ajuta o promovare online? Contacteaza-ma si vom sta de vorba.

Telefon: 0755 280 071
Email: online@eusuntLupu.ro

Call Now ButtonApel Telefonic