Pe internet, trebuie sa ai o imagine buna » Promovare Online
518
post-template-default,single,single-post,postid-518,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Pe internet, trebuie sa ai o imagine buna

Pe internet, trebuie sa ai o imagine buna

Pe internet trebuie sa ai o imagine buna

Intr-o lume consumatoare de social media, unde majoritatea vietii este petrecuta in online, imaginea conteaza foarte mult. Toata lumea se indreapta spre retelele de socializare pentru a afla mai multe despre tine: de la potentiali angajatori, colegi de facultate, pana la parteneri de afaceri.

Este foarte important sa fii atent cu ce anume postezi pe retelele de socializare. Intr-o zi poate vei dori sa aplici pentru job-ul visurilor tale, iar potentialul tau sef ar putea da de pagina ta de Facebook. Ti-ai conturat o imagine buna? Ii va placea ce va vedea?

Chiar daca ai setat ca postarile tale sa fie vazute doar de prieteni, nu ai cum sa stii niciodata pe unde vor ajunge. Exista o singura cale ca sa stai departe de probleme. Care este aceea? Care sunt lucrurile pe care le putem posta si care se pot intoarce impotriva noastra?

  1. Cat de mult iti urasti vechiul job

Ce te va pozitiona definitiv in randurile somerilor este sa te plangi de slujba pe care ai avut-o si de fostul sef. Din cauza acestui tip de postare in mediul economic precum Facebook-ul vei fi vazut ca un angajat nerecunoscator si neloial.

  1. Remarci negative la adresa altor persoane

Dovada unei atitudini negative sau rele, dezvaluita prin comentariile lasate la postarile sau pozele altor persoane, ar sugera faptul ca esti un candidat nepotrivit si intolerant.

  1. Denigrarea altor persoane

Ar putea parea o gluma buna ideea de a posta poze in ipostaze aparent amuzante, cu alte persoane in mediile sociale, dar ce ar putea incepe ca o distractie, poate deraia rapid intr-un dezastru. Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

  1. Opinii politice sau religioase puternice

Nimeni nu spune ca nu le poti avea, numai ca opiniile scrise intr-un paragraf pe o retea de socializare pot fi cu usurinta scoase din context sau reinterpretate gresit. Asa ca, de ce sa risti sa fii etichetat ca ignorant?

  1. Fotografii indecente sau nepotrivite pentru spatiul online cu tine

Ganditi-va la repercursiunile fiecarei fotografii pe care o postezi. Regula generala este sa dai dovada de profesionalism. Daca sunt poze pe care nu i le-ai putea arata sefului tau, bunicii tale, profesorului tau preferat sau preotului, atunci nu le posta online. Ceea ce pare astazi amuzant, maine te-ar putea costa un loc de munca, un contract sau o admitere la facultate.

In concluzie, se cuvine sa fii putin circumspect cu privire la ceea ce postezi pe internet, deoarece este extrem de important sa ai o imagine buna in mediul online.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Apel