#1 Primul pe Google • Cum poți pierde bani, dacă nu ești primul pe Google
766
page-template-default,page,page-id-766,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Primul pe Google

Primul pe Google

Te intrebi cine este primul pe Google? Studiile spun ca primele site-uri primesc intotdeauna cele mai multe clickuri, din obisnuinta de a accesa prima cautare din Google, mereu. Dar sa stii ca exista servicii si produse foarte bune chiar si in paginile 2 sau 3.

Cum a pierdut o firma din Turcia, un contract de 20.000 de euro in Romania

Chiar acum am venit de la o discutie cu directorul general al unei firme din Turcia, care vinde produse pentru domeniul HORECA. A pierdut un contract de 20.000 de euro, fiindca site-ul lui nu era afisat primul pe Google. Decizia finala de cumparare a potentialului client, a fost sa aleaga (ca sa nu dea cu banul) dintre cine era primul si cine era al doilea pe Google.

Din pacate, aceasta firma era al 4-lea, asa ca nu a avut foarte mari regrete. Dar daca ar fi investit la timp in promovare platita prin Google Ads si inclusiv in SEO, probabil, ar fi castigat acel contract de 20.000 de euro si multe alte contracte pe care le-a pierdut fiindca nu a aparut primul in cautarile Google.

Cum este sa fii primul pe Google?

De cele mai multe ori, firmele care sunt in primele 3 pozitii, vand cel mai bine. Fiindca de multe ori (tractari auto, servicii funerare, asigurari accidente) decizia este luata aproape instant, clientul fiind dispus sa accepte chiar si un pret mai mare, doar fiindca i se rezolva problema rapid.

Pagina in curs de actualizare…

Apel