+Vrei să faci promovare pe Instagram? află câteva informații de bază
788
page-template-default,page,page-id-788,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Promovare pe Instagram

Promovare pe Instagram

Vrei sa faci promovare pe instagram pentru afacerea ta si inca nu stii cum sa incepi? Nu intelegi de ce ai nevoie de Instagram si care este scopul acestei retele de socializare? Ai auzit de la prietenii tai ca „instagramul e top frate, vinde e ce trebuie?” Aseaza-te cuminte si citeste linistit fiindca o sa te dezamagesc cu privire la promovarea pe instagram.

[A] Promovarea pe Instagram in stilul haos total

Indiferent de ce tip de afacere ai, trebuie sa intelegi un lucru extrem de simplu: ca sa incepi sa faci promovare pe Instagram, ai nevoie de continut si de postari zilnice. Nu poti incepe sa faci o promovare, fara sa pui minim o poza/zi si fara sa scrii texte unice, in contul tau de instagram.

Trebuie sa intelegi faptul, ca in acest moment, internetul este condus in mod special de inteligenta artificiala. Toate procesele, toate calculele si toate schimbarile care intervin, sunt analizate si executate de catre roboti (discutam de cele automatizate). Intr-adevar si oamenii verifica anumite lucruri, dar pana sa ajunga o postare de-a ta (o promovare platita pe instagram) in aprobare la o persoana adevarata, pot trece zile bune si iti poti pierde rabarea. Prin urmare, daca vrei sa incepi sa faci promovare pe instagram, inarmeaza-te cu nervi fiindca incepe haosul!

[B] Promovarea pe Instagram in stilul: acum am chef si o luna nu mai am chef

Daca te apuc de insta si vrei sa si faci bani, sa atragi clienti si sa devii cunoscut, n-ai cum sa te limitezi la cateva postari si atat. Trebuie sa fii constant.

 

Pagina in curs de actualizare…

Call Now ButtonApel Telefonic