Servicii promovare online ᐅ Google & Facebook Ads
853
page-template-default,page,page-id-853,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Servicii promovare online

Servicii promovare online

+5 ani de experienta +70 de contracte onorate +15 de domenii de activitate

Telefon: 0755 280 071
Email: online@eusuntLupu.ro

Servicii promovare online, afaceri, website-uri, magazine online si pagini de Facebook & Instagram. Va pot oferi servicii complete de promovare online, pentru urmatoarele domenii de activitate:

✓ servicii promovare online cabinete & clinici medicale
✓ servicii promovare online pompe funebre (servicii funerare)
✓ servicii promovare online firme de tractari auto
✓ servicii promovare online firme de transport
✓ servicii promovare online restaurante, hoteluri, pensiuni
✓ servicii promovare magazine online
✓ servicii promovare produse online
✓ servicii promovare online firme de rent a car
✓ servicii de promovare online
✓ ++ pentru alte domenii de activitate

Promovare online pe Google Ads

Aveti un website de prezentare sau un magazin online si aveti nevoie de promovare pe Google Ads? Vreti sa dezvoltati afacerea dvs. si sa aveti mai multi clienti? Contactati-ma acum si va pot oferi detalii despre pachetele de promovare online, pentru Google Ads. Va pot oferi serviciul complet: creare sau editare website, completare website cu informatii sau servicii, creare & monitorizare campanii de promovare pe Google: Ads, Display, Shopping, Youtube.

Va ofer servicii de promovare online, indiferent de orasul din care sunteti (Bucuresti, Constanta, Sibiu, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Bacau, Piatra Neamt, Brasov, Buzau, Braila, Galati etc.) ! Colaborarea se desfasoara 100% transparent, se incheie contract de colaborare (fara perioada minima impusa) si veti primi factura fiscala!

Servicii promovare online pe Facebook & Instagram Ads

Va pot oferi servicii de promovare online & Administrare Social Media (Facebook, Instagram, Youtube)! Daca aveti o pagina de Facebook Business sau un profil de instagram pe care doriti sa-l promovati online, pachetul de Administrare Social Media, include: postari saptamnale, editare materiale foto & video si administrare campanii de promovare.

Preturi promovare online

Preturile pentru Administrarea Serviciilor de Promovare online, pornesc de la 1000 de lei/luna, si cresc in functie de: complexitatea proiectului, localitatea din care sunteti, tipul afacerii si cerintele dvs.

Contactati-ma telefonic sau pe WhatsApp, daca doriti sa discutam in detaliu, despre posibilitatile de promovare pentru afacerea dvs.

Telefon: 0755 280 071
Email: online@eusuntLupu.ro

 

Apel